Nu misca nimeni – colindatorii! (Video)

Ieri, prefectura Botosani a fost scena unei tragicomedii demente, desprinsa parca din romanele lui Kafka. In timpul unei sedinte a Consiliului Judetean, prefectul a intrat impreuna cu mascatii in sunete de sirene, focuri de arma, fum de petarde, si racnind “Nu misca nimeni!”. Deci Igas nu se multumeste sa cante doar el ci vrea sa transforme Ministerul Administratiei si Internelor in Ministerul Administratiei, Internelor si Folclorului.

colind mascati Botosani

Cel mai de impact mesaj al “colindului” era: “N-am venit sa v-arestam, am venit sa va uram!”.
Unul dintre cei prezenti la sedinta si-a acoperit fata cu mainile, crezand ca pe el au venit sa-l ridice.
Scenariul arata de parca ar fi fost pus la cale de Basescu, aceasta “gluma sovietica” caracterizandu-l foarte bine pe presedinte. Daca a fost ideea prefectului, atunci acesta merita cu prisosinta un post de consilier la Cotroceni.
Acest scenariu ar trebui brevetat si vandut in Coreea de Nord, unde sunt convins ca se va bucura de un succes enorm.

Este foarte posibil sa ajungem ca in bancul ala din timpul luptei pentru putere dintre Mao Zedong si Tao …, in care un chinez astepta musafiri, cu prilejul unei sarbatori. Se aude sunand la usa si el se intreaba:
- Cin’ sa fie, cin’ sa fie? De-ai lui Mao, de-ai lui Tao, sau musafirii?
Intra niste indivizi si il intreaba cu cine tine, cu Mao sau cu Tao?
Ala raspunde ca tine cu Mao si il bat de se kk pe el.
Peste zece minute suna din nou.
- Cin’ sa fie, cin’ sa fie? De-ai lui Mao, de-ai lui Tao, sau musafirii?
Dupa ce deschide, tipul este intrebat iar cu cine tine. De data asta spune ca tine cu Tao si este batut din nou cu salbaticie.
Cand suna a treia oara erau musafirii, dar tipul le spune preventiv ca tine si cu Mao si cu Tao.

M-a amuzat foarte tare in special cel care batea toba. Caci, vorba aceea, “militienii” sunt inima tarii care bate-bate-bate, pana te lasa lat.
De acum inainte, in perioada sarbatorilor de iarna, cand auziti colinde si vi se suna la usa, uitati-va intai pe vizor. Asta in cazul in care mai apucati, si nu vi se sparge direct usa si eventual si fata.
Este posibil sa va treziti la 5 dimineata in urlete de sirene, explozii de genade, fum de petarde, si racnete de “Nu misca nimeni! Cine misca nu mai misca, sau misca mort!”. “Colindatorii” va vor pune catusele, va vor interoga si va vor perchezitiona casa.

Nu m-ar mira ca in curand singurul colind permis sa fie: “S-a sculat mai an Badica Traian …”, cu sensul de “s-a trezit din betie”, ca de sculat nu cred ca i se mai scoala demult.

Get Adobe Flash player

http://videonews.antena3.ro/action/viewvideo/826687/mascatii-au-colindat-politicienii-la-botosani

Acest articol a fost publicat în Actualitate, PDL, Politica, Satira, You Tube și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>